Användbara appar för djurägare

Detta är kanske inte något du ens har tänkt på, för när någon säger “app” tänker du vanligtvis på en iGame bonus, men det finns faktiskt en hel del appar specifikt designade till att hjälpa dig i livet som djurägare. Det är en del olika inriktningar på apparna som finns, men jag har valt mina favoriter och hoppas att du kommer tycka de är lika användbara som jag.

PetSnap

Det här känns i början som en otroligt onödig app, men å andra sidan kändes det som ett onödigt inköp att köpa en bollkastare – vilket nu gör att jag inte har träningsvärk i armarna efter varje parkbesök, så det kan vara att den här appen kommer vara precis lika bra. Detta är en app perfekt för dig som vill ta bättre bilder på ditt djur. Den innehåller helt enkelt 32 olika ljud som kommer att dra till sig ditt djurs uppmärksamhet, vilket gör att dina bilder kommer att bestå av fina selfies där djuret tittar in i kameran istället för på något långt ute i horisonten. Det här är såklart lite onödigt för dig som inte är så noga med dina bilder, men ifall du gillar att lägga ut bilder på sociala medier är denna app helt klart värd en nerladdning.

Pocket Pond

Det här är en app gjord både för dig och för din katt! För dig som är ägare så kan du ta hand om fiskarna som finns i den lilla sjön, och du kan dessutom låta din katt vara med och jaga fiskarna som dyker upp på skärmen. Det är ett bra sätt att låta din katt träna på sina naturliga instinkter, och det kan speciellt hjälpa en innekatt att få tillbaka lite jaktkänsla i sin vardag. Det är en app som gör sig bäst på en padda eller annan platta, skärmen på en mobil är lite för liten.

DogBuddy

Det här är en superbra app för dig som letar efter hundar att rasta, eller om du har en hund som behöver få en ny hundvakt. Du kan lägga upp en profil och söka efter hundrastare där du bor, lite som en dejtingapp fast för hundvakter! Du kan dessutom kika på vad andra personer har skrivit om den du tänker anlita, vilket gör att du kan undvika de personer som inte tar hand om hunden ordentligt.

Agrias djurguide

Det här är mitt sista tips, Agrias app som innehåller massor av bra information för dig som har ett husdjur. Du kan läsa på om olika sjukdomar och identifiera symptom som finns, du kan också hitta den närmsta kliniken i ditt område som du kan ta in ditt djur till. Förutom detta kan du följa bloggar och läsa artiklar om djur direkt i appen, vilket gör att du kommer vara ständigt uppdaterad på de senaste nyheterna inom djurskötsel.

ornskoldskatten